fredag 14. oktober 2016

Fra ABC til CFD

Hvis du hadde vært en partner i et trading-selskap på Kypros som tilbyr 294 000 kroner i kjøpekraft for bare 1000 kroner som innsats… spør deg selv: Hvorfor bry seg i det hele tatt med andre mennesker skal tjene penger hvis du selv kan tjene grovt med penger ved å investere en ussel tusenlapp? Og hva menes med å handle olje, gull og sølv med CFD’er for nesten tre-hundre-tusen kroner. Spør deg selv: Hvor ligger fortjenesten til tradingselskapet hvis du bare legger ut tusen kroner?

Pluss500 er et av flere selskaper som tilbyr handel med CFD’er. Som andre selgere av «tippesystemer» forsøker selskapet å få det til å se ut som om dette er lekende lett. Det er bare å sette i gang: Det er det ikke! Du kan tape alt du eier. For skams skyld gir Pluss500 deg en advarsel i 10,5 punkt Helvetica:

Husk at CFDer er et giret produkt og kan resultere i tap av hele kapitalen. Handel med CFDer passer kanskje ikke for deg. Kontroller at du fullt ut forstår risikoen. Vennligst vurdere vår Risikovurdering og vår brukeravtale før du bruker våre tjenester.

Dette er en advarsel som underbygger filosofien rundt Groucho Marx berømte utsagn:
Vennligst aksepter min utmeldelse. Jeg ønsker ikke å være medlem av noen klubb som aksepterer folk som meg som medlem.

Hvis du likevel ikke klarer å stå imot fristelsen om lettjente penger, les i det minste i gjennom Cory Mitchell’s lettforståelige ABC om CFD’er. Hvis du derimot IKKE forstår hva han skriver….
Finn noe annet enn CDF’er å investere pengene dine i ;-) http://www.investopedia.com/articles/stocks/09/trade-a-cfd.asp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar